Alisan Kardesi - Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Alisan Kardesi - Ünlü şarkıcı alişan'ın 20 gündür koronaya direnen kardeşi dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.. Bu gelişme sonrasında alişan'ın kardeşi kim, sağlık durumu nasıl? Alişan'ın kardeşi corona virüsünden hayatını kaybetti. Şarkıcı alişan bir aydır kardeşi için hastanede nöbet tutuyordu. Peki alişan kaç kardeş anne ve babası. Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi!

Ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi selçuk tektaş, son sanatçı alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi. Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın durumu ciddiyetini koruyor. 45 yaşındaki şarkıcı alişan, koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek ciddiyetini koruduğunu söyledi. Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba. Alişan'ın kardeşi corona virüsünden hayatını kaybetti.

Smmx8m16rmwfjm
Smmx8m16rmwfjm from i20.haber7.net
0 1 dakika okuma süresi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş, koronavirüse yenik düştü. Şarkıcı alişan bir aydır kardeşi için hastanede nöbet tutuyordu. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş koronavirüse yakalanmış, 21 gün önce yoğun bakıma kaldırıldı. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunu anlattı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı.

Ünlü şarkıcı alişan'ın 4 haftadır koronavirüs tedavisi gören 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, hayatını kaybetti.

Alişan ve buse varol çiftinin masal gibi düğününden görüntüler! Şarkıcı alişan bir aydır kardeşi için hastanede nöbet tutuyordu. Kardeşinin haberi ile yasa boğulan alişan günlerdir uyku uyuyamıyor. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi devam ediyor. Geçirdiği koronavirüs sebebiyle iyileşemeyen ve hastanede yoğun bakıma alınan selçuk tektaş'ın. Alişan ve ailesinin umutla iyi haberler beklediği selçuk tektaş'tan acı haber geldi. Tektaş'ın durumu ciddiyetini korurken alişan, eşi buse varol ve arkadaşları ile müjdeli haberi. Entübe edilen selçuk tektaş hayatını kaybetti! Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş, koronavirüse yenik düştü. Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan 42 yaşındaki selçuk tektaş, 12 mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunu anlattı. 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. 45 yaşındaki şarkıcı alişan, koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit edilen koronavirüs teşhisi nedeniyle. Alişan, kardeşi selçuk tektaş'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili instagram hesabından bir paylaşım yaparak cenaze ayrıntılarını. Alişan ve buse varol çiftinin masal gibi düğününden görüntüler! Ünlü türkücü alişan, koronavirüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumunun kritik olduğunu açıkladı.

Jeni2swtlbxlim
Jeni2swtlbxlim from www.ekovitrin.com
Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan 42 yaşındaki selçuk tektaş, 12 mayıs 1980 tarihinde dünyaya geldi. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı. Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş, koronavirüse yenik düştü. Geçtiğimiz aylarda kızı eliz'i kucağına alarak ikinci kez baba. Alişan'ın kardeşi yoğun bakımda, acı haber geldi. Şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi!

Ünlü sanatçı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş, 20 gün önce tespit edilen koronavirüs teşhisi nedeniyle. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın bir süre önce yaptırdığı covid 19 testi pozitif çıktı. Bu gelişme sonrasında alişan'ın kardeşi kim, sağlık durumu nasıl? Selçuk tektaş, öğle namazına müteakip kılınan. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Peki alişan kaç kardeş anne ve babası. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı. Hastane kapılarından ayrılamayan alişan'ın üzüntülü hali sevenlerini derinden üzdü. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'tan 21 gündür iyi. Ünlü şarkıcı alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın yoğun bakımdaki yaşam mücadelesi devam ediyor. Ünlü şarkıcı alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi selçuk tektaş, geçirdiği koronavisü nedeniyle hayatını kaybetti. Tektaş'ın durumu ciddiyetini korurken alişan, eşi buse varol ve arkadaşları ile müjdeli haberi.

4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş'ın ölüm haberini şovmen mehmet ali erbil sosyal medya hesabından duyurdu. Peki alişan kaç kardeş anne ve babası. Alişan kardeşi için sevenlerinden dua istedi. 45 yaşındaki şarkıcı alişan, koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşi selçuk tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi vererek ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Cmrpos24yswdlm
Cmrpos24yswdlm from foto.sondakika.com
Cenazenin detaylarını alişan, instagram sayfasında paylaştı: Alişan'ın kardeşi corona virüsünden hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi selçuk tektaş, son sanatçı alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Alişan'ın kardeşi selçuk tektaş 12 mayıs 1980'de dünyaya gelmişti. Şarkıcı alişan'ın 3 haftadır yoğun bakımda tedavi gören kardeşi selçuk tektaş (41) hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş, koronavirüse yenik düştü. Sanatçı alişan'ın erkek kardeşi selçuk tektaş, koronavirüse yakalandı.

Tektaş'ın durumu ciddiyetini korurken alişan, eşi buse varol ve arkadaşları ile müjdeli haberi.

Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık. Ünlü şarkıcı alişan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi selçuk tektaş, son sanatçı alişan'ın 4 haftadır yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ve bir süre önce entübe edilen kardeşi. Alişan ve buse varol çiftinin masal gibi düğününden görüntüler! Alişan aynı zamanda menajeri olan kardeşinin ölüm haberini canımın yarısı gitti diyerek duyurdu. Alişan'ın bir aydır koronavirus tedavisi gören kardeşi selçuk tektaş'tan acı haber geldi! Entübe edilen selçuk tektaş hayatını kaybetti! 4 haftadır yoğun bakımda olan selçuk tektaş tüm. Yoğun bakıma alınan ve entübe edilen tektaş, koronavirüse yenik düştü. + şarkıcı alişan'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan selçuk tektaş dün akşam hayatını kaybetti. Yaklaşık bir aydır koronavirüsle mücadele eden tektaş, son yolculuğuna uğurlandı. Alişan'ın kardeşi corona virüsünden hayatını kaybetti. Evdeki tedavisi sırasında durumu ağırlaşan selçuk tektaş, hemen hastaye kaldırıldı. Bu üzen haberin ardından alişan'ın kardeşleri merak edildi.

Posting Komentar

0 Komentar